Algemene voorwaarden 

 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder (i) ‘wij’: Photography Maarten Devoldere, stationsdreef 44, 8800 Roeselare, BE0846636586, www.art-prints.be en www.maartendevoldere.be en www.maartendevoldere.com en afgeleiden en (ii) ‘u’: iedere natuurlijke persoon die gebruikt maakt van onze website en/of ons online platform. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens online beschikbaar op onze website.

Producten

Binnen de webshop worden 3 soorten producten aangeboden: A3+, dibond en geschenkbonnen.

Formaten en soorten

A3+: 33x48cm op art paper.

Dibond: De kern van deze aluminiumplaat bestaat uit zwartgekleurd polyethyleen, met boven- en onderaan een aluminium, witgelakte toplaag. Deze wordt afgewerkt met een beschermlaag. Dit zorgt voor een schitterend resultaat en zorgt ervoor dat je geen extra investering moet doen in een kader.

geschenkbonnen: geschenkbonnen kunnen ingewisseld worden bij art-prints.be of mij Photography Maarten Devoldere. Wanneer een bedrag aangekocht wordt kan de geldigheidsduur verlengt worden door aankoop van een nieuwe geschenkbon van hetzelfde bedrag in de webshop.

Leveringstermijn 

art-prints.be is een webshop met prints op maat. De prints worden binnen 24u na bestelling verzonden met B-Post of worden persoonlijk afgeleverd. Indien dit niet haalbaar is ligt dit aan het tekort bij de toeleveranciers.

Indien de levering niet op tijd kan gebeuren door middel van tekort aan stock (papier, inkt) of technische problemen wordt de klant op de hoogte gebracht. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging door de pakjesdienst.

Wanneer de levering niet binnen 10 werkdagen verzonden is krijgt de klant het recht af te zien van zijn of haar aankoop.  

Leverings- en verzendkosten.

Binnen regio Roeselare worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
In de rest van Belgie wordt standaard 10 euro en binnen de EU 15 euro in rekening gebracht. 

BTW

Alle prijzen vermeld op de site zijn inclusief 6% BTW.

Genummerd

Van elke soort print zijn er 100 exemplaren, genummerd en gesigneerd door de fotograaf.

 Herroepingsrecht

De koper heeft recht af te zien van de koop binnen de 14 dagen. Er wordt pas terugbetaald na teruggave van het product. De verkoper is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten bij terug zenden van het product.

Website

 Art-prints.be is eigendom van fotograaf Maarten Devoldere, stationsdreef 44, 8800 Roeselare, BTW nummer BE0846636586. De website  heeft als doel de documentaire fotografie, de kunstfotografie en het artistiek werk van de fotograaf te verkopen via een webshop. 

Doelgroep

 De webshop art-prints.be richt zich vooral op de Belgische en Nederlandse markt. De shop levert ook binnen de EU en daarbuiten. Buiten de EU wordt gevraagd contact op te nemen via de contactpagina van de website. 

Extra kosten

 Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor betalingen.

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, kan u ons contacteren via het e-mailadres info@maartendevoldere.be hetzij via de onderstaande contactgegevens. Wij nemen binnen de maand na uw verzoek contact met u op.